ULTIMUL si CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR al anului are loc in perioada 22-24 noiembrie la Palatul Parlamentului. Peste 10.000 de apartamente isi asteapta viitorii proprietari!

Cauti un apartament sau o casa? Te anuntam atunci ca Salonul Imobiliar vine cu cele mai bune oferte la final de an, cu o multime de oferte in toate zonele Bucurestiului, inclusiv in Ilfov si chiar la mare. De asemenea, sunt pregatite suficiente bonusuri de catre dezvoltatori, precum: locuri de parcare, mobilier pentru toata casa si chiar taxe notariale incluse.

De asemenea, inca de la intrare organizatorii te intampina cu o zona speciala in care poti savura pe-ndetele o cafea buna, un desert savuros ascultand muzica si relaxandu-te pe canapelele comode.

Pentru investitori acest eveniment este, de asemenea, important, caci acestia pot afla care sunt in continuare zonele cele mai dinamice si ce pachete pregatesc expozantii la achizitionarea a doua unitati locative, de exemplu.

In special la aceasta editie, organizatorii au anuntat si foarte multe accesorii prezente cu oferte. Vei gasi alaturi de agentii si dezvoltatori imobiliari si oferte de: mobilier, decoratiuni interioare, amenajari arhitectura si multe altele.

Organizatorii promit ca vor oferi atmosfera in care sa petreci cel putin o jumatate de zi in cadrul evenimentului si nu doar cateva minute. Acestia ne asigura ca stiu ca decizia achizitiei unei proprietati nu este una facila 😉 si de luat in fuga.

APARTAMENTELE CU DOUA SI TREI CAMERE, CELE MAI CAUTATE

De la Nord la Sud, de la Est la Vest gasesti oferte in toate cartierele Bucurestiului, inclusiv zonele limitrofe din Ilfov. Mare, munte, Romania si Europa – Salonul Imobiliar este consacrat ca cel mai cuprinzator eveniment imobiliar din Romania.

Cele mai cautate apartamente raman cele cu doua si trei camere. Pentru a livra produse solvabile, dezvoltatorii planifica apartamente cu suprafete medii cuprinse intre 50-55 mp pentru unitatile cu doua camere, si 70-75 mp pentru cele cu trei. Cele mai apreciate sunt cele bine compartimentate, care beneficiaza de spatii de depozitare.

ZONA, CEL MAI IMPORTANT CRITERIU DE ALEGERE A LOCUINTEI

In contextul aglomerarii urbane si a traficului aglomerat, clientii cauta solutii de micsorare a timpului petrecut intre birou si casa. Zona, in stransa corelatie cu pretul, devine astfel cel mai important criteriu de alegere a locuintei. O zona buna, bine deservita de mijloace de transport in comun, in special metrou, cu facilitati medicale, educationale si de petrecere a timpului liber in imediata apropiere aduce un standard de locuire mai bun, iar cine vrea sa beneficieze de toate acestea trebuie sa plateasca in plus.

ACCES in zona de atractii a Salonului Imobiliar Bucuresti

Dupa parcurgerea filtrelor SPP, achizitionarea biletului de acces sau pur si simplu verificarea invitatiei in posesia careia te afli, ai optiunea de a iti inregistra datele pentru a obtine o BRATARA DE ACCES.

Bratara de acces a Salonului Imobiliar Bucuresti iti permite sa obti cu si mai multa usurinta informatiile necesare din partea expozantilor, atat in timpul vizitarii standurilor, cat si oricand dupa eveniment. Tot ce trebuie sa faci in timpul vizitarii este doar sa intinzi mana si bratara se scaneaza, iar datele ajung automat in atentia expozantilor cu oferte interesante pentru tine.

SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI – CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR AL ANULUI te asteapta cu cea mai diversa si atractiva oferta imobiliara a finalului de an!

Privacy Preference Center