Acest material are scop informativ si nu reprezinta o oferta sau un contract. Mobilierul este cu titlu de prezentare. Datorita schimbarilor ce pot surveni pe perioada constructiei si in functie de stocul furnizorilor, unele din dotari sau finisaje pot fi modificate, pastrand aceeasi calitate si specificatii tehnice similare si in deplina concordanta cu orice contract semnat.

Catedral Residence - Apartamente si garsoniere de vanzare Bucuresti, Marriott, Piata Unirii, 13 Septembrie - Schindler 3300
Ascensor Schindler 3300

Ascensorul Schindler 3300 a fost proiectat in conformitate cu standardele elvetiene de precizie – fiabilitatea este integrata. O cabina mai mare pentru puturi de marimi standard. Componentele tehnice mai mici permit un spatiu mai mare al cabinei si mai mult spatiu individual pentru pasageri. Proiectat special pentru a fi eficient din punct de vedere energetic si ecologic. O deplasare mai silentioasa inseamna si poluare fonica redusa.

 • Capacitate – 625 kg, 8 pasageri
 • Lungime cursa – max. 75 m, max. 20 statii
 • Actionare – motor cu tehnologie de actionare regeneratoare, fara camera de masini
 • Viteza – 1.0 m / s, 1.6 m / s
 • Garantie – 24 luni
Catedral Residence - Apartamente si garsoniere de vanzare Bucuresti, Marriott, Piata Unirii, 13 Septembrie - Ferestre Salamander Bluevolution 82
Ferestre Salamander Bluevolution 82

Ferestre Salamander Bluevolution 82 – Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adancime constructiva de 82 mm. Sistemul dispune de o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica. Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana imbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura impotriva vantului si ploii.

 • Accesorii feronerie ROTO NT
 • Geam termopan 44 mm Tripan Clar + Clar + Low-e
 • Finisaj Gri Graphite
 • Garantie – 24 luni
Catedral Residence - Apartamente si garsoniere de vanzare Bucuresti, Marriott, Piata Unirii, 13 Septembrie - Electra Smart
Videointerfon ELECTRA SMART

Videointerfon ELECTRA SMART – Panou exterior cu suprafata GLASS securizata 8 mm, carcasa aluminiu, camera video 1/3 CCD Sony (537×597), display electronic pentru lista locatari, tastatura touch iluminata, comunicatie full-dup

Usi de interior si de intrare Pinum

Usi de interior PINUM Linia Sara – Finisaj alb, modele 2PB, Onda si Inciso 4

Usi de interior PINUM Linia Suite – Finisaje Nuc Tweedy, Ulm si Ribeira

Usi de intrare PINUM Linia Nusco Silver – Finisaj gri / alb

Garantie – 24 luni


Parchet Egger si Krono Original
Pardoseala laminata Egger PRO de inalta calitate, in tendinte si ecologica. Clasa de rezistenta 32 (trafic comercial), grosime de 8 mm, tesituri pe 4 laturi, proprietati antistatice. Dimensiuni placa de 1.291 mm × 193 mm. Garantie - 24 luni.
EPL137 - Stejar alb Elton
EPL085 - Stejar Village alb
EPL035 - Stejar Bardolino
EPL047 - Stejar Newbury inchis
Pardoseala laminata Krono Original de inalta calitate, in tendinte si ecologica. Clasa de rezistenta 32 sau 33 (trafic comercial), grosime de 8 mm, tesituri pe 4 laturi, proprietati antistatice. Dimensiuni placa de 128cm × 19.2cm. Garantie - 24 luni.
5946 - Modera Stejar Rockford
Clasa 32
8573 - Super Natural Stejar Harlech
Clasa 33
8633 - Super Natural Stejar Shire
Clasa 32

Baie - Placi ceramice MARAZZI
M4NW - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
30 × 90
M4LG - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
60 × 60
MMGF- MARAZZI Allmarble Frappuccino Lux
60 × 60
M4NW - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
30 × 90
M4LG - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
60 × 60
M5SD - MARAZZI Treverklook Honey RT
14.5 × 90
M4NW - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
30 × 90
M4LG - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
60 × 60
M0U8 - MARAZZI Stream Grey RT
60 × 60
M4NW - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
30 × 90
M4LG - MARAZZI Marbleplay Calacatta RT
60 × 60
M0UW - MARAZZI Stream Beige RT
60 × 60
Catedral Residence - Aparataj prize si intrerupatoare Bticino Classia
Aparataj (prize si intrerupatoare) Bticino

Aparataj bticino classia cu forme moderne, definite de un contur din crom care contrasteaza cu o suprafata usor curbata. Rama confera un aspect unic comutatoarelor.

 • Finisaj alb / crom
Catedral Residence - Apartamente si garsoniere de vanzare Bucuresti, Marriott, Piata Unirii, 13 Septembrie - VAILLANT Ecotec Intro
Centrala termica VAILLANT

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC intro VUW 18/24 AS/1-1 pentru incalzire si preparare apa calda in regim instant.

ECOTEC Intro ofera tot ce ati putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menjera: calitate inalta, tehnologie de ultima generatie si robustete.

 • Consum de energie in standby mai mic de 2W
 • Debit apa calda – 11,5 l / min, (ΔT = 30° C)
 • Display touch screen
Catedral Residence - Incalzire in pardoseala Uponor
Incalzire in pardoseala si alimentare cu apa

Incalzire in pardoseala realizata cu Uponor Comfort Pipe PLUS – Teavă PE-Xa cu bariera impotriva difuziei de oxigen EVOH (etil-vinil-alcool) cu protectie exterioara suplimentara de culoare alba cu 2 linii de identificare de culoare albastra. Polietilena reticulata produsa conform prEN ISO 15875 „sisteme de tevi din plastic pentru instalatii cu apa calda si rece – polietilena reticulata” iar bariera impotriva difuziei de oxigen conform DIN 4726. Folosita pentru incalzirea prin pardoseala este compatibila cu fitingurile tip Q&E si compresie Uponor.

 • Clasa de presiune : 4+5/6 bar
 • Temperatura maxima: 90°C
 • Temperatura de avarie: 100°C
 • Presiune preconizată de utilizare 6/8 bar la 90°C/70°C
 • Clasa de rez. la foc: E conform DIN EN 13501-1

Alimentare cu apa realizata cu Uponor Aqua Pipe – Teava PE-Xa realizata din polietilena reticulata cu peroxid prin metoda Engel in conformitate cu EN ISO 15875, tevi pentru alimentari cu apa pentru distributie orizontala si verticala.

 • Rezistenţa la foc clasa E conform DIN EN 13501-1
 • Clasificarea condiţiilor de lucru conform EN ISO 15875
 • Clasa 2 – Alimentări cu apă caldă (70°C)
 • Temperatura maximă de avarie: 95°C
 • Presiunea maximă de lucru 10 bar
Catedral Residence - Apartamente si garsoniere de vanzare Bucuresti, Gheorghieni, Marriott, Piata Unirii, 13 Septembrie, Izvor - 18
Informatii tehnice

Infrastructura cladirii (fundatii) este de tip cutie rigida din beton armat (fundatii, pereti si planseul de peste demisol din beton armat).

Suprastructura de tip cadre de beton armat, alcatuita din stalpi, pereti si plansee din beton armat. La realizarea structurii de rezistenta s-au folosit beton de rezistenta C25/30 in plansee si C30/37 in elementele verticale (stalpi si pereti). Otelul beton utilizat in armare este de tip BST500S.

Acoperisul constructiei este de tip sarpanta din lemn ecarisat de rasinoase cu invelitoare din tabla faltuita. Toate elementele componente ale sarpantei din lemn (popi, capriori, clesti, cosoroabe, astereala) au fost supuse tratamentului impotriva cariilor, insectelor, mucegaiului, fungilor si nu in ultimul rand impotriva focului.

Toate materialele utilizate in executia structurii de rezistenta au fost prevazute in proiectul tehnic de rezistenta mecanica si stabilitate si, au fost insotite de fise tehnice, agrement tehnic de conformitate, documente ce se regasesc in Cartea Tehnica a Constructiei.

Constructia a fost proiectata sa reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 8 si 8,5 grade pe scara Richter.

Izolarea este realizata cu polistiren expandat EPS 80 de 100 mm ecranat intre nivele cu vata bazaltica de 100 mm pentru confort termic, acustic, siguranta la incendiu si un impact redus asupra mediului inconjurator

Tencuiala decorativa de exterior este rezistenta la apa, texturata, permeabila la vapori, rezistenta la fisuri si solicitari mecanice, protejeaza izolatia termica, durabila, usor de revopsit pentru a da in viitor cladirii un aer proaspat si a facilita intretinerea si repararea.


Privacy Preference Center